Aanbod & Aanpak

WAAROM

Als mensenmens en resultaatgerichte idealist wil ik mensen helpen zich te ontplooien, als individu en als onderdeel van een team of organisatie. Iedereen verdient een gastvrije, warme, no nonsense aanpak om zichzelf te ontdekken. Met als rode draad relaties en samenwerken, het liefst met een creatieve twist, zodat mensen ervaren door te denken en te doen. En blijven leren van elkaar en andere culturen. Want ieder mens kan wat bijdragen. Voel je welkom.

HOE

Ik combineer filosofisch denken met team coaching in een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Mijn kracht zit in de mogelijkheid om vanuit rust de complexiteit te overzien en dit door te geven aan de organisaties waar ik mee werk. Door te werken met het hele team, zoek ik naar patronen: zo maak ik mensen niet alleen bewust van verschillen, maar ook de overeenkomsten. Want juist in deze polariteit van individu en team, van creativiteit en orde, van verschillen en overeenkomsten ligt de kracht van vooruitgang en groei. Groei van de individu, van het team, van de maatschappij. “The difference is the beginning of synergy” Stephen R. Covey

WAT

Ik bied coaching trajecten met een filosofische basis. De tools en de invulling zijn iedere keer anders, hoewel gastvrijheid en ervaringen centraal staan. Mijn werkwijze is eigenzinnig en principieel, met als het doel ruimte te creëren: ruimte voor elkaar en voor creativiteit, geen vrijheid zonder kaders. Alles om mensen zelf met ideeën te laten komen. Als gids de koers en route vasthouden waarbij de reisgenoten zelf leren en genieten van elkaar; no all-inclusive reisje waar men achterover leunend de dingen consumeert.

HET VERHAAL

UNICITEIT CREËERT SAMENHORIGHEID

Ik geloof dat de kracht van een team zit in de diversiteit en het omarmen van de verschillen én de overeenkomsten. In een veilige omgeving waar alles ter sprake gebracht wordt, zoeken we samen naar patronen en de juiste balans tussen individuen en hun plek binnen het team. Iedereen is welkom en heeft een rol. Als teamcoach ondersteun ik teams naar groei en vooruitgang, zonder confrontatie en problemen uit de weg te gaan.

RUIMTE VOOR VERWONDERING

Mensen zijn van nature innovatief. Door de juiste vragen te stellen en stil te staan bij meningen en de situatie zelf creëer ik ruimte voor creativiteit en vindingrijkheid. Als eigenzinnige filosofisch gespreksleider zorg ik ervoor dan mensen alles durven te zeggen en als individu kunnen bijdragen aan het team. En iedere keer blijkt weer dat de mooiste ideeën uit de mensen zelf komen. Dat geeft energie.

IEDER MENS IS TOT ZOVEEL IN STAAT

Er valt zoveel te ontdekken in de wereld. Door open te staan voor nieuwe ervaringen, culturen en elkaar wordt je kijk op de wereld steeds breder. Onbekendheid prikkelt nieuwsgierigheid en creativiteit. Door denken en doen samen te brengen via onvergetelijke ervaringen, ontdekken we nieuwe patronen en een andere manier van samenwerken. Met als resultaat plezier en gastvrije omgeving voor iedereen.