Klantreviews, dit zeggen klanten

Je bent een coach die goed kan luisteren en die mensen kan helpen om zélf conclusies te trekken.

Luisteren, eerlijk, vriend

Peter Elders, Manager Facilitair bedrijf, Tergooi

Een waardevolle en integere partner die oprecht wil helpen en je prikkelt, confronteert en uitdaagt om zo tot de kern te komen en daarmee je te laten groeien. Daarnaast iemand die er voor je is als je hem nodig hebt en vaak zelf al aanvoelt dat je hem nodig hebt voordat je er om vraagt.

Durft te confronteren, integer, inzicht

Carla Maessen, Algemeen directeur, Accres

Je bent ontwapenend (door je persoonlijkheid, warmte en humor) waardoor mensen zich snel open stellen. Doordat je in hele korte tijd hun ‘grote’’ probleem analyseert, de juiste snaren raakt en de kernpunten benoemt wordt het probleem kleiner en overzichtelijker. Mede doordat je direct praktische handvaten en tips geeft hoe er mee te dealen. Je geeft mensen in hele korte tijd inzicht in hun eigen handelen, denken en doen.

Doortastend, inspirerend, betrouwbaar

Martijn van Dijken, Manager facilitair, Rode Kruis Ziekenhuis

Het optimaliseren van een teamprestatie. Veelal wordt gefocust op de ontwikkeling van het individu, terwijl het succes van een organisatie wordt bepaald door de effectiviteit van een team/samenwerking. Hiervoor moet je Roeland bellen. Inmiddels noemen we dat dienend leiderschap en daar kun je managers, ego’s en leidinggevenden heerlijk in ondersteunen en confronteren.n

Integer, enthousiast, betrokken en confronterend

Herman Schreuder, directeur-eigenaar Post Plaza Leeuwarden

Als het gaat om ingesleten organisatie patronen tussen mensen die ziekmakend zijn voor mensen. Diepe samenwerking en ik denk als een organisatie zich afvraagt of hetgeen wat ze doen nog wel past (identiteitscrisis)

Diepgang, onderzoekend, exclusief

Lezgin Aydin, trainer

Bij bedrijfscultuur vraagstukken en bij wicked problems zoals structuur vs cultuur vs menselijke inzet.

Gevoelsmens, liefdevol en nieuwe inzichten/perspectief biedend

Katerina Kempinga, plant manager Aviko Steenderen